(Poistunut julkaisusta)

Kaivinkoneen perämies HETI töihin (pääkaupunkiseutu)
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2020
Oletko kiinnostunut maanrakennusalasta? Etsitkö nyt nopeasti uutta työtä ja sinulta löytyy fyysisyyttä? Jos vastasti kyllä, tässä voi olla juuri etsimäsi työ, joka alkaisi pikaisella aikataululla. Tästä työstä haluat kuulla lisää!

Etsimme asiakkaallemme kaivinkoneen perämiestä kaapelikaivuutyömaille eri puolille pääkaupunkiseutua. Kyseessä on pitkäaikainen työsuhde mukavassa tiimissä!Tarjoamme Heti palkka-mallin, jossa palkkapäivä on joka perjantai. Kuulostaako hyvälle? Jes! Haluamme myös ehdottomasti tietää palkkatoiveesi, joten lisääthän sen myös hakemukseesi. Tässä tehtävässä tarjoamme kilpailukykyisen palkan.

Mikäli sinulla löytyy hieman aiempaa kokemusta maanrakennustöistä ja tarvittavat kortit, laitahan hakemuksesi alla olevan linkin kautta tulemaan viipymättä.

Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse: asiakaspalvelu@hryhtiot.fi.

HR Yhtiöt Oy on vuonna 2009 perustettu kotimainen henkilöstöpalveluyritys, joka on osa Citywork -konsernia. Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen nousevia kykyjä ja kokeneita erityisosaajia. Laajan toimialakentän ansiosta voit löytää elämäntilanteeseesi sopivaa työtä, laajentaa osaamistasi tai vaihtaa urapolkusi suuntaa. Lue meistä lisää https://hryhtiot.fi

Seuraathan meitä myös Facebookissa sekä Instagramissa @hryhtiotsuomi.

Avainsanat: kuljettajan ammattipätevyys, kaivinkone, perämies, rakennustyömaa.