(Poistunut julkaisusta)

Kaivinkoneen perämies (Helsinki)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme kaivinkoneen perämiestä pääkaupunkiseudun työmaille. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta yrityksessä on mahdollisuus jatkaa töitä myös muilla työmailla. Työaika on arkisin 7:00-15:30, 40h/vko. Yritys on kotimainen maanrakennustöihin keskittynyt yritys.

Työkohteissa tehdään mm. salaojituksia ja talonpohjia. Työtehtävät koostuvat ensisijaisesti rakennustyömailla tehtävistä kaivinkoneen perämiehen töistä, lapioinnista, kaapelien ja putkien asennuksista sekä rakennusten pohjien teosta. Työn suorittamisen kannalta työturvallisuuskortti on välttämätön ja työmaiden sijainnin vuoksi oma auto on hakijalle eduksi. Eduksi katsomme myös kuvienluku ja lasereiden käyttötaidon sekä suomen kielen taidon.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti. Hae tehtävää täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös kysyä lisätietoja tai sopia ajan haastatteluun soittamalla Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Lauri Liewendahlilta p. 050 411 0371. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 9-15.