Kaivinkoneen perämies, Asennusliike Lahtinen Oy
Alen Consulting Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2022

Asennusliike Lahtisella on pitkä historia jakeluasemien rakentamisen ratkaisujen toimittajana. He tarjoavat laadukkaita, kestäviä ja monipuolisia tulevaisuuden ratkaisuja yritysasiakkaille avaimet käteen -toimituksena tai palveluina. Kestävät materiaalit ja laadukkaat ratkaisut säästävät ylläpitoja huoltokustannuksissa. He huomioivat toiminnassaan ympäristöystävällisyyden ja suosivat sertifioituja tuotteita.

Etsimme heille nyt motivoitunutta

KAIVINKONEEN PERÄMIESTÄ

reissutöihin koko Suomen alueelle!


Perämiehenä toivomme sinulta erityisesti joustavuutta ja liikkumismahdollisuutta, sillä työkohteet sijaitsevat ympäri Suomea. Kokemus taso- ja putkilaserin käytöstä ja kuvanlukutaito, sekä putkitus-, viemäri- ja tiivistystöistä katsotaan suureksi eduksi. Toimit kaivinkoneen apusilminä, joten teet lapiotöitä kaapelien ja putkien asentamisen parissa. 

Toivomme sinulta motivoitunutta asennetta työtä kohtaan, itsenäistä työotetta, sekä sujuvaa kommunikointitaitoa muun maanrakennustiimin kanssa. Hyvä fyysinen kunto auttaa jaksamaan tässä työssä. Toivomme että sinulta löytyy ajokortti ja työturvakortti. Muut alaa koskevat työkortit ja luvat katsotaan eduksi.

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Asiakkaamme tarjoaa majoittumispuitteet työkeikkojen aikana. Asiakkaamme tarjoaa sinulle kilpailukykyisen palkan, joka on neuvoteltavissa kokemuksesi mukaan. Työsuhde alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena, mutta hyvällä tekijällä on mahdollisuus saada tästä pitempiaikainen työpaikka.

Kiinnostuitko tästä mahdollisuudesta? Jätä hakemuksesi palkkatoiveen kera alla olevan linkin kautta pikimmiten. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla!

Hakulinkki: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=1252 

Lisätietoja tehtävästä antaa Alen Consulting Oy:n rekrytoinnissa avustava HR-koordinaattori Aleksi Aalto arkisin klo 8-16 välillä, p. 044 740 4505.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1545568
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 6.2.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Aleksi Aalto (aleksi.aalto (a) alenconsulting.fi)
  • Puhelin: 044 740 4505
  • Sijainti: Tampere, Pirkanmaa