Kaivinkoneen perähenkilö
Lisäpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2021

Haemme pääkaupunkiseudulle hyvällä asenteella varustettua, osaavaa ammattitekijää.
Voit olla nuorempi tai vanhempi mutta kokemusta pursuava osaaja.

Työtehtävä edellyttää: 

Alan koulutusta ja aikaisempaa kokemusta viher- ja maanrakennuspuolen työtehtävistä. Kaikesta ei tarvitse olla kokemusta.  Tehtävässä tarvitaan kuvien lukutaitoa, laser -mittalaitteiden (taso/putki) käyttöä ja olet muutenkin reipas sekä oma-aloitteinen. Työmailla tulee eteen myös erilaisia aputöitä, joten et vierasta välillä lapiota, mittaamista ja asennuksien avustamista. Eli mitä enemmän osaat sen parempi.

Voimassa oleva työturvallisuuskortti. Tie-1 kortti katsotaan eduksi. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus.

Työn kesto 6-12 kk mutta, mikäli homma toimii, sinulla on mahdollisuus myös pidempään työsuhteeseen asiakasyrityksissämme.

Palkkaus sopimuksen ja osaamisen mukaan, tes taustalla. Työt alkavat, kun lumi sulaa ja kausi käynnistyy jatkuen aina kauden loppuun asti. 

Laita hakemuksesi Lisäpalveluiden hakemusrekisteriin tai voit heittää valmiin CV:n ja vapaamuotoisen hakemuksen meille sähköpostilla osoitteeseen helsinki@lisapalvelu.net 

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1509112
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Kerava, Vantaa