(Poistunut julkaisusta)

Kaivinkoneen-/kuorma-autonkuljettaja - Kuopio, Siilinjärvi
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2019
Konepalvelu H Tahvanainen On vuonna 1978 Ilomantsissa Irja ja Heikki Tahvanaisen perustama yritys, joka työllistää sesonkiaikaan jopa 50 maanrakennusalan ammattilaista. Maanrakentamisessa lähtökohtana on kokonaisvaltaisen palvelun tarjoaminen. Uuden teknologian hyödyntäminen ja jatkuva kehittäminen ovat osa yrityksen päivittäistä rutiinia. Yhdessä asiakkaan kanssa haetaan innovatiivisia ratkaisuja. Muuttuviin tarpeisiin reagoidaan ja sopeudutaan nopeasti. Laajasta kalustokannasta löytyy tarvittava kalusto kaikkiin maanrakentamisen eri vaiheisiin. Tutustu tarkemmin yritykseen osoitteessa www.htahvanainen.fi.
Haemme asiakkaallemme Konepalvelu H Tahvanaiselle kaivinkoneen/kuorma-autonkuljettajaa Pohjois-Savon alueelle alkuun puolen vuoden mittaiseen työsuhteeseen. Töiden aloitus sopimuksen mukaan.

Tehtävän kuvaus

Työssäsi olet mukana kaapelikaivuutyömailla eri puolilla Pohjois-Savoa. Ajat niin kaivinkonetta kuin kuorma-autoa ja tarpeen vaatiessa tartut myös lapioon.

Odotamme sinulta

Toivomme, että sinulla on aiempaa kokemusta vastaavasta työstä ja osaamista niin kaivinkoneen kuljettajana kuin kuorma-auton kuljettajana. Eduksi katsomme kokemuksen eri kokoisista ja alustaisista kaivinkoneista. Olet oma-aloitteinen työntekijä, jolla löytyy takataskusta tarvittavat kortit (tieturva, työturva, kuljettajan ammattipätevyys ja plussana ensiapu). Työtäsi teet ahkerasti ja vastuullisesti sekä tuot tiimiin mukaan oman tsemppaavan asenteesi.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen työn osana mukavaa tiimiä. Työaika sijoittuu arkipäiviin ja työkohteet sijaitsevat Pohjois-Savon alueella. Töiden aloitus on sopimuksen mukaan ja osaavalle sekä hyvän työasenteen omaavalla työntekijällä on tässä oiva mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Niko Laakkonen, puh. 050 3797 827 tai sähköpostitse niko.laakkonen@eilakaisla.fi.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 29.10.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi