(Poistunut julkaisusta)

Kaivinkoneen kuljettaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2020

Etsimme asiakkaallemme kokenutta ja matkustusvalmiudella varustettua KAIVINKONEENKULJETTAJAA jakeluasemien rakentamisen pariin!

Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta maanrakennustyöstä ja kaivinkoneen käytöstä, itseohjautuvaa työotetta, voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä BCT-luokan ajokorttia. Hakijan eduksi luetaan maanrakennusalan koulutus.

Työkohteet sijaitsevat Pirkanmaan lisäksi mm. PK-seudulla, Pohjanmaalla ja Uudellamaalla jonka johdosta hakijalta edellytetään matkustusvalmiutta. Työaika tehtävässä on 40h/vk ja palkkaus on teknologiateollisuuden TES/sopimuksen mukaan.

Työt alkavat 4-6 kk mittaisena määräaikaisena vuokratyösuhteena mutta tähtäävät vakinaistumiseen asiakasyritykseen.

RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa kotisivuillamme!

Jäikö kysyttävää? Ota yhteyttä Janneen: (janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4637, puhelintiedustelut arkisin klo 10-15).

#montasyytäinnostua #rtkhenkilöstöpalvelu

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.


Janne Malmisaari
Rekrytointivastaava/markkinointisuunnittelija
044 412 4637
janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi