(Poistunut julkaisusta)

Kaivinkoneen kuljettaja, Turku
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.5.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. 


Etsimme nyt asiakasyrityksellemme kaivinkoneen kuljettajaa kokopäiväiseen ja pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Asiakasyrityksemme tarjoaa monipuolisia maanrakennusalan palveluja: mm. maanrakennus- ja koneurakointi, kaivuutyöt, pohjarakentaminen, kunnallistekniset työt, vesi- ja viemärihuoltoon sekä jätevedenpumppaamoihin liittyvät työt. Asiakaskuntaan kuuluvat kunnat, kaupungit, rakennusliikkeet, vesiosuuskunnat ja muut yksityiset tahot. 


Toivomme, että hakijoilla on aiempaa kokemusta vastaavasta työstä. Töitä tullaan tekemään arkisin ja tarjolla on täydet työtunnit.


Etsimämme työntekijä:

  • on itsenäiseen työskentelyyn kykenevä
  • on ahkera ja oma-aloitteinen
  • omaa huolellisen ja vastuullisen työskentelyotteen


Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, niin laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden henkilöstökonsultti Heidi Yrjä (p. 0505988460).

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.