(Poistunut julkaisusta)

Kaivinkoneen kuljettaja / Maanrakennustyöntekijä, Turun alue
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2019

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme kaivinkoneen kuljettajaa / maanrakennustyöntekijää kokopäiväiseen ja pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Asiakasyrityksemme tarjoaa monipuolisia maanrakennusalan palveluja: mm. maanrakennus- ja koneurakointi, kaivuutyöt, pohjarakentaminen, kunnallistekniset työt, vesi- ja viemärihuoltoon sekä jätevedenpumppaamoihin liittyvät työt. Asiakaskuntaan kuuluvat kunnat, kaupungit, rakennusliikkeet, vesiosuuskunnat ja muut yksityiset tahot. 


Toivomme, että hakijoilla on aiempaa kokemusta vastaavasta työstä ja osaamista niin kaivinkoneen kuljettajana kuin maanrakennustyöstä. Töitä tullaan tekemään arkisin ja tarjolla on täydet työtunnit.

Työtä tehdään Turun talousalueella.

Etsimämme työntekijä:

  • on itsenäiseen työskentelyyn kykenevä
  • on ahkera ja oma-aloitteinen
  • omaa huolellisen ja vastuullisen työskentelyotteen


Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, niin laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden henkilöstökonsultti Sari Halme (p. 0504752050, sari.halme@nordic.fi).

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.