KAIVINKONEEN KULJETTAJA KOKKOLAN SEUDULLE
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2021

Henning Huldén & söner on perinteikäs infra-alan yritys, jonka pääkonttori sijaitsee Alavetelissä Pohjanmaalla. Vakaalla pohjalla toimiva, melkein 40-vuotias perheyritys työllistää tällä hetkellä nelisenkymmentä henkilöä ja toiminta on kasvanut jatkuvasti. Huldén & Söner haluaa aina palvella asiakkaitaan parhaalla mahdollisella tavalla ja se onkin tuonut yritykselle paljon mahdollisuuksia myös kotikunnan ulkopuolelta. Kokemus, joustavuus, palvelu, suoraselkäisyys sekä päättäväisyys ovat sanoja, jotka kuvaavat yritystä hyvin.

Toiminnan laajentuessa etsimme nyt yritykselle ammattitaitoista KAIVINKONEEN KULJETTAJAA Kokkolan seudulle.

Haemme asiakasyrityksellemme Kokkolan seudulle ammattitaitoista, pätevää sekä kokenutta kaivinkoneen kuljettajaa. Odotamme hakijoilta aikaisempaa kokemusta kaivinkonetöistä sekä 3D-ohjelmien hallintaa ja tarkkaa työtapaa, sillä pääosa työstä on erilaisten pohjien (mm. rakennustyömaat, tietyömaat) tekemistä.

Osaaminen ja kokemus Movaxtöistä, esimerkiksi paalutuksesta ja/tai siltatöistä, katsotaan isoksi eduksi. Myös valmius ja kyky oppia Movaxin käyttö nopeasti on plussa. Eduksi katsotaan lisäksi hyvä asenne työn tekemiseen,  kyky omatoimiseen työhön sekä kokonaisuuksien hahmottaminen ja looginen toiminta työn parissa. Työssä selviämisen edellytyksenä on myös joko suomen- tai ruotsinkielen suullinen sekä kirjallinen osaaminen.

Tarjoamme valitulle henkilölle toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen, jonka koeaika suoritetaan Eezy Henkilöstöpalveluiden kautta vuokratyöntekijänä. Koeajan jälkeen valitulla henkilöllä on mahdollisuus siirtyä asiakasyrityksen kirjoille ns. vanhana työntekijänä. Valittu henkilö saa myös taakseen pitkäaikaisen ja ammattimaisen yrityksen tuen sekä TES:n mukainen palkka lisineen.

Kiinnostuitko? Laita hakemus sisään mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Kaikki työtä koskevat yhteydenotot:

Eezy Kokkola

Aki Lyyski

050-3522775

aki.lyyski@eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1496139
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kokkola, Kruunupyy, Pietarsaari