(Poistunut julkaisusta)

Kairaaja, Riihimäki
VR Track

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2018

Etsimme nyt kairaustöiden ammattilaista VR Track Oy:n suunnittelu -liiketoiminnan maaperätutkimusryhmään Riihimäki.

Maaperätutkimusryhmämme koostuu tällä hetkellä kuudesta kairausyksiköstä. Tiimiläisemme työskentelevät ympäri Suomen ja osallistuvat myös projekteihin Ruotsissa. 

Tehtäviisi kuuluvat maastossa tehtävät selvitys- ja mittaustehtävät sekä pohjatutkimusten tekeminen Suomessa käytettävillä tutkimusmenetelmillä, joita ovat mm. paino-, puristin-heijari-, siipi- ja porakonekairaukset sekä näytteenottotyöt. Työtä tehdään jatkuvasti maastossa ympäri Suomen, joten matkustamista tulee paljon. Työ on normaalisti päivätyötä, mutta tarvittaessa työtä tehdään myös öisin tai useammassa vuorossa.
 
Odotamme sinulta

  • Liikenneviraston edellyttämää pohjatutkijan pätevyyttä
  • Matkustusvalmiutta

  • Valmiutta ulkotöihin ja vaihteleviin työaikoihin

  • C-luokan ajokorttia

Eduksesi katsotaan

  • Työkokemus pohjatutkimus-/maarakennustöistä

  • Ruotsin ja/tai englannin kielen taito

  • Trafin myöntämä kelpoisuuskirja liikenneturvallisuustehtäviin

 
Tarjoamme sinulle haastavia ja mielenkiintoisia tehtäviä mukavassa porukassa sekä mahdollisuuden osaamisesi kehittämiseen monipuolisissa tutkimusprojekteissa yhdessä Suomen suurimmista infra-alan yrityksistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tutkimuspäällikkö Jyri Erkkilä arkisin klo 8-15 puh. 040 866 4797 tai sähköpostitse jyri.erkkila2@vr.fi .

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 4.6.2018 mennessä oheisen linkin kautta.

VR Track on Suomen suurin radanrakentaja ja yksi suurimmista infra-alan rakennusliikkeistä ja suunnittelutoimistoista. Palvelut kattavat koko ratainfran elinkaaren suunnittelusta kunnossapitoon mukaan lukien kalustopalvelut ja ratamateriaalien toimitukset. Yli 150 vuoden kokemus rautatiejärjestelmistä luo vahvan perustan infran kokonaisosaamiseen ja suurten urakoiden projektinhallintaan. VR Track on vahvasti mukana kehittämässä tietomallinnusta ja alan teknologiaa. VR Track on osa VR-konsernia.