(Poistunut julkaisusta)

Kainuu kutsuu tekniikan taitajia!
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2019

Oletko valmis haastamaan itsesi? haluatko päästä vahvistamaan ammattitaitoasi huipputiimissä?


Kainuu kutsuu tekniikan taitajia!


Toimintamme kasvaessa etsimme erilaisia teknisen alan ammattilaisia Terrafame:n tehtaalle Sotkamoon. Haemme erityisesti sähkö, - LVI,- sekä kylmäasentajia vahvistamaan tiimiämme. Pääset työskentelemään vaativassa ja monipuolisessa tehdaskohteessa jossa tehtäviisi kuuluu huolto-, asennus- sekä korjaustöitä. Tehtävät pystymme räätälöimään osaamisesi ja kiinnostuksen kohteittesi mukaan.


Etsimme tiimiimme asiakaspalveluhenkisiä ja aikaansaavia tekniikan osaajia. Sinulla on jatkuva halu oppia ja kehittyä muuttuvan alan mukana. Otat rohkeasti vastuun työstäsi ja olet oma-aloitteinen.


Tarjoamme haasteellisen työn mielenkiintoisessa ympäristössä isossa vakavaraisessa yrityksessä, jossa osaamista arvostetaan. Saat rinnallesi loistavat työkaverit ja osaavan tiimin tuen. Työntekijöidemme ammattitaito on meille erittäin tärkeää ja siksi tarjoamme mahdollisuuksia kehittyä ja kouluttautua ammatissasi.


Tarjoamme tarpeen mukaan tukea paikkakunnalle muuttoon ja pystymme tarjoamaan työmahdollisuuksia myös mukana muuttaville perheenjäsenille!


Mikäli kiinnostuit, hae pian ja kerro lisää osaamisestasi!


ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin. www.iss.fi , www.issworld.com , www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/