Kaihdinasentaja
Citywork

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme joko oman yrityksensä tai kevytyrittäjänpalvelun kautta työtä tekevää henkilöä kaihdinasentajaksi.

Asiakkaamme kaipailee siis yhteistyökumppania, joka käy tekemässä sälekaihtimien- ja verhokiskojen asennukset. Asennuskeikat on sovittavissa hyvin joustavasti joko päiväaikaan, iltaisin ja satunnaisesti myös viikonloppuisin. Haetulla yhteistyökumppanilla tulee olla omat työkalut, tikkaat sekä muut tarvittavat tarvikkeet. Kiinnitystarvikkeet laskutetaan suoraan asiakkaaltamme. Yhteistyökumppanilla tulee olla oma auto käytössä ja tarvittava tila tarvikkeiden kuljettamista varten.
Mikäli yhteistyökumppani omaa kädentaitoja esim. sisäremonttien, huonekalujen tekemiselle tai muulle vastaavalle, voi yhteistyötä laajentaa entisestään.

Aikaisempaa työkokemusta tai osaamista sälekaihtimien- ja verhokiskojen osalta ei välttämättä tarvita, sillä tarpeen vaatiessa asiakasyritys on valmis perehdyttämään työtehtäviin.

Työtehtävissä tarvitaan tarkkuutta, huolellisuutta, hyviä vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaitoja.

Työkeikkoja on tarjolla sopimuksen mukaan, välillä on enemmän ja välillä vähemmän keikkoja. Sen vuoksi tämä yhteistyö sopii esim. lisätienistinä muiden töiden tai opintojen ohelle.

Yhteistyökumppanille olisi tarjolla siis valmiit asiakkaat Uudenmaan alueelta sekä mahdollisuudet laajentaa yhteistyötä.

Jätä meille yhteystietosi mahdollisimman pian hakemuslomakkeelle. Olen sinuun yhteydessä mahdollisimman pikaisesti.

Mitä tahansa kysyttävää tulee mieleesi, soita rohkeasti Mira Romakkaniemelle puh. 0407495749 arkisin klo: 9-16 välisenä aikana.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1496212
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Muu
  • Hakuaika päättyy: 27.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kerava