Kaihdinasentaja
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.8.2018

Etsimme johtavalle auringonsuojaus ja sisustusalan asiakkaallemme kaihdin/markiisiasentajaa vakituiseen työsuhteeseen!

Tarjoamme työtä, jossa sinulla on loistava mahdollisuus oppia ammattilaiseksi. Sinua ovat tukemassa hyvät ja osaavat työtyökaverit.

Työhön tarvitset vähän kädentaitoja, hyvää asennetta ja työturvallisuuskortin. Olet ulospäinsuuntautunut ja valmis kohtaamaan myös asiakkaita. Sinulla on myös auto käytettävissä. Mikäli sinulla on sähköpuolen koulutus, kerro siitä hakemuksessasi.

Jos haluat ammattilaiseksi mukavaan työtiimiin, niin lähetä hakemus heti! Työt sijaitsevat Turussa ja ympäristökunnissa joko yksityistaloksissa tai esim. rakennustyömailla.

Työt alkaa heti oikean ahertajan löydyttyä! Lisätiedot p. 0400946007 / Oksanen / Smile Henkilöstöpalvelut

www.smilepalvelut.fi

Ilon kautta töihin.


Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua ja koulutusta. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1165733
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 20.8.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Turku