(Poistunut julkaisusta)

Kahviratkaisujen aluemyyntipäällikkö
Anonyymi / Empore Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2018

Etsimme nyt aidosti kahvi-alasta innostuvaa aluemyyntipäällikköä Kuopioon

 

Tehtävänkuvaus:

Aluemyyntipäällikkönä vastaat aktiivisesta uusasiakashankinnasta Pohjois-Savon ja osaksi Keski-Suomen alueella.  Vastaat sisään tuleviin tarjouspyyntöihin, mutta myös innovatiivisella ja aktiivisella otteella prospektoit itse alueesi yritysasiakaspotentiaalia. Työtäsi tulee sisämyynti-tiimi, joka tuottaa kenttämyyjille relevantteja prospekteja ja varmistaa oikeiden päättäjien löytymisen. Pyrit aina pääsemään luomaan hyviä asiakassuhteita tapaamisiin, mutta tarvittaessa osaat löytää oikeat ratkaisut asiakkaallesi myös puhelimitse.  Voit työskennellä kotikonttorilta tai Kuopion toimipisteeltä käsin, mutta työ tapahtuu pääasiassa kentällä asiakkaiden luona.

 

Yleistä:

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on valmista osaamista yritysmyyntityöstä kentällä.  Oman työsi johtaminen itsenäisesti alueellasi on tärkeää, ja myyntiprosessin läpivieminen on sinulle rutiinia.  Tarjoamasi kahvituotteet ovat monipuolisia, joten myyntityylisi on ratkaisukeskeinen ja kuunteleva – oikea tarve tulee selville kartoittamalla asiakkaan tilanne. Arvostamme aitoa kiinnostusta laadukkaan kahvin maailmaan.  Aiempi kokemus toimistotarvikkeiden tai toimistoelektroniikan parista on etu, koska tällöin kahvihankinnoista päättää luultavasti sinulle entuudestaan tutut henkilöt, ja voit käyttää siis valmiita verkostojasi hyödyksesi. Sinulle tarjotaan hyvä perehdytys organisaatioon, järjestelmiin sekä tietenkin talon kilpailukykyisiin tuotteisiin. Alun perehdytys tullaan tekemään yrityksen pääkonttorilla, joten toivomme sinulta mahdollisuutta viettää pari viikkoa työsuhteesi alussa pääkaupunkiseudulla.  Työssäsi voit käyttää omaa autoa tai valita yrityksen käyttöautoedun.

 

Tarjoamme Sinulle:

- Kasvua tekevän markkinajohtajan työnantajaksesi
- Vakituisen työn asiakasrajapinnassa, jossa on kysyntää kahviratkaisuille
- Monipuoliset, laadukkaat ja innovatiiviset ratkaisut myytäväksesi
- Mahdollisuuden hallita omaa kalenteriasi ja työskennellä itsenäisesti
- Sparraavan esimiehen tuen työllesi, motivoituneen tiimin ja hyvän perehdytyksen
- Yhdistelmäpalkkauksen ja valmiita liidejä menestymisesi takaamiseksi

 

Odotamme Sinulta:

- Kokemusta ja näyttöjä hyvistä tuloksista BtoB-myynnin parissa
- Aitoa kiinnostusta kahviratkaisuja kohtaan
- Kykyä johtaa omaa päivittäistä työtäsi
- Pitkäjänteisyyttä, sinnikkyyttä ja aktiivista työotetta
- Erinomaista asiakkaan kuuntelun taitoa

 

Haku:

Hae tehtävään rekisteröimällä itsesi hakijaksi osoitteessa http://www.empore.fi/tyopaikat 28.5.2018 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Emporen rekrytointikonsultti Tiia Willman, puh. 0400 499 549 tai sähköpostitse tiia.willman@empore.fi