KAHVIOTYÖNTEKIJÄ JA ASIAKASPALVELIJA
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2018

Eerikkala Golf on nykyaikainen ja kehittyvä golfyhteisö Tervossa. Sijainti keskellä Suomea Pohjois-Savossa on erinomainen.

Eerikkala Golf uusiutui merkittävästi kaudelle 2017. Muokkasimme kentän uusiksi rakentamalla kaksi täysin uutta väylää ja muuttamalla kolmea vanhaa väylää oleellisesti. Puistomaisen kentän yhdeksän väylää kauniissa savolaisessa järvimaisemassa haastavat kokeneemmankin pelaajan. Siirtymät ovat lyhyet ja pelaaminen todella sujuvaa.18-väyläisenä kentän par on 72, sekä pituus on n. 5400 metriä.

Yksi valtakunnan upeimmista klubitaloista, Eerikkalan Kievari, toimii kokonaisuuden sydämenä. Tämä 1800-luvulla rakennettu vanha maalaistalo peruskorjattiin uudistushankkeen yhteydessä. Nyt talon palveluista löytyvät kahviopalveluiden lisäksi mm. golf-, auto- ja ammuntasimulaattori, snookerpöytä ja erityisen vaikuttava perinnetupa.

Lisätietoja: www.eerikkalagolf.fi

Etsimme asiakkaallemme KAHVIOTYÖNTEKIJÄ / ASIAKASPALVELIJAA

Työtehtäviin kuuluu kahvila/ravintolapuolen hoitaminen sekä toimiston asiakaspalvelu, ajanvaraus, kilpailujen ilmoittautumis- ja tulospalvelu, jäsenrekisterin ylläpito, klubitalon siistiminen jne. Perehdytämme työntekijän työhön.

Edellytämme hakijalta:

- golf -alan tuntemusta
- aitoa halua sitoutua hoitamaan asiat parhaalla mahdollisella tavalla
- vastuuntuntoa ja joustavuutta
- positiivista asiakaspalvelulähtöistä asennetta ja hymyä kiireenkin keskellä
- hygieniapassi

Tarjoamme monipuolisen työympäristön golfin parissa. Toimi nopeasti, aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan loppumista ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Tero Huuskonen
p. 050 444 4473
tero.huuskonen@sihti.fi

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1136596
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Muu
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tervo