Kahvion monipalvelutyöntekijä Tammistoon Vantaalle
Coor

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2020
Etsimme nyt Vantaan Tammistoon asiakkaamme pääkonttorin toimiston viihtyisään kahvioon 
 
MONIPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ
 
Mitä tarjoamme sinulle ja monipalvelutyöntekijän työnkuva?
Kerrotaan heti alkuun, että tarjoamme sinulle vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen, missä viikkotunnit ovat 37,5h/viikko. Työ on luonteeltaan arkityö, missä vuorosi ovat kello 7.30 - 15.30. Pääset osaksi kohteessa työskentelevää coorilaisten tiimiä, joten paikalla on aina työkavereita. Palkkaus tehtävässä on kiinteistöpalvelualan työntekijöiden työehtosopimuksen mukaan. Tulevaan työpaikkaasi Tammistossa on hyvät julkiset kulkuyhteydet.
 
Monipalvelutyöntekijänä vastaat asiakkaan kahvion toiminnasta, sekä siisteydestä. Asetat aamupalan esille ja täytät sitä tarpeen mukaan. Tehtäviin kuuluu myös tiskeistä, sekä tarvikevaraston järjestyksestä ja tilauksista huolehtiminen. Vastaat kahvikoneiden puhdistuksista ja siitä, että  kahvi on aina ensiluokkaista. 
Työpäiväsi aikana pidät silmällä ja yllä neuvotteluhuoneiden, sekä kahvion tilojen siisteyttä. Tehtävä pitää sisällään myös jonkin verran ylläpitosiivoustehtäviä, mutta pääpaino on kahviotyössä.
 
Mitä toivomme sinulta?
Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on jo aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä, asiakaspalvelutyöstä kahviossa, tarjoilijana, kahvilassa tai esimerkiksi lounasravintolassa työskentelystä. Olet helposti lähestyttävä ja iloinen asiakaspalvelija, jolta asiakaspalvelu sujuu niin suomeksi kuin englanniksikin.
 
Tartut ripeästi työhön ja sinulla on silmää yksityiskohdille ja osaat rytmittää työsi asiakasvirtojen mukaan. Osaat käsitellä elintarvikkeita ja huolehtia mm. kylmäketjusta, kahvion varastonhallinnasta. Toivomme, että sinulla on hygieniapassi.
 
Kiinnostuitko?
Olisitko sinä tehtävään sopiva henkilö? Jätä meille hakemus viimeistään 3.12. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Työpaikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi nopeasti jos kiinnostuit tehtävästä.

Lisätietoja tästä monipuolisesta tehtävästä antaa arkisin 9-15 Tiina Pohjolainen puh. 050 306 4180.

Meihin coorilaisiin ja arkeemme voit käydä tutustumassa myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Finland).

Coor on mukana Vastuullinen työnantaja -kampanjassa.

Coor on Pohjoismaiden johtavia palveluntoimittajia. Tarjontamme kattaa kaikki tukipalvelut, joita yksityisen tai julkisen sektorin tehokkuus ja toimivuus edellyttävät. Coorilla on markkinoiden laajin palvelutarjonta ja erityisosaamista kolmella palvelualueella: käyttäjäpalvelut, kiinteistöpalvelut ja strateginen neuvonta. Yhtiössä työskentelee noin 9000 henkilöä pääasiassa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Liikevaihto on noin 930 miljoonaa euroa. Lue lisää osoitteesta www.coor.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot