(Poistunut julkaisusta)

Kahvilayrittäjä Helsinkiin
Temp-Team Finland Oy / Robert's Coffee

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2019

Yritysesittely


Robert’s Coffee sai alkunsa vuonna 1987 satamakorttelissa sijainneesta gourmet-paahtimosta ja kahvilasta. Nyt asiakkaita hurmataan korkealaatuisella kahvilla jo sadassa kodikkaassa toimipisteessä Euroopassa ja Aasiassa. Robert’s Coffee on siellä, missä asiakkaat kaipaavat erinomaista kahvia: kauppakeskuksissa, junissa ja puistoissa. Tuotevalikoima kattaa vastapaahdettujen kahvien lisäksi tarkoin valittuja teelaatuja sekä lähiraaka-aineista valmistettuja herkkuja. Useissa coffee shopeissa tarjotaan myös paikan päällä tehtyä artesaanijäätelöä.

Robert’s Coffeeta johtavat perustaja Robert Pauligin lapset Henrika ja Carl-Gustav. Yhdessä 20:n yrittäjän ja 400:n baristan kanssa, he ovat tarjonneet asiakkailleen unohtumattomia kahvilaelämyksiä. Asiakkaat ovat ottaneet Robert’s Coffeen omakseen, mistä kertovat lähes 35 000 Instagram-mainintaa sekä ravintola- ja kahvilaäänestysten kärkisijat. Yksi merkittävä tekijä Robert’s Coffeen arvostukseen piilee siinä, miten perheyritys pitää arjen pieniä asioita suurina

Työnkuvaus


Onko ensiluokkainen kahvilaelämys intohimosi? Etsimme arvostetulle kahvilabrändille, Robert’s Coffeelle, kahvilayrittäjää lokakuussa avautuvaan coffee shopiin Pasilan Triplaan.

Robert’s Coffee-yrittäjänä pääset vastaamaan itsenäisesti oman kahvilasi toiminnasta, myynnistä, taloudesta ja henkilöstöstä kokonaisuudessaan. Johdat viihtyisää kahvilaa organisoimalla ja ohjaamalla jokapäiväistä toimintaa ja teet työtä yhteisten tavoitteiden eteen työntekijöidesi kanssa. Yrittäjänä johdat omalla esimerkilläsi ja vastaat laadun toteutumisesta kahvilan arjessa.

Mitä odotamme sinulta?


- näkemystä ja intohimoa Suomen kahvilakulttuurin kehittämiseen ja oman kahvilan johtamiseen
- levittää hyvää mieltä asiakkaille odotukset ylittävällä palvelulla ja gourmet-tuotteilla
- taloudellista tilannetta, joka mahdollistaa franchise-yrittäjätoimintaan tarvittavat investoinnit
- valmiutta sitoutua pitkäaikaiseen yrittäjyyssuhteeseen

Mitä tarjoamme?


Robert’s Coffee tarjoaa vahvan brändin sekä kattavan tuen ja koulutuksen yritystoiminnan aloittamiseen. Yrittäjänä saat käyttöösi valmiin urbaanin ja kodikkaan toimitilan kauppakeskuksessa sekä houkuttelevan tuotevalikoiman vastapaahdetuista kahveista käsintehtyihin jäätelöihin.

Lisätiedot ja hakeminen


Lähetäthän CV:si ja hakemuksesi järjestelmämme kautta 1.10.2019 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa TEMP-TEAMin rekrytointikonsultti Mona Suihko, mona.suihko@temp-team.fi, 040 185 1080.