(Poistunut julkaisusta)

Kahvilavastaava Wilhelmiinan Palvelukeskukseen, vakituinen, Helsinki
Wilhelmiina Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2020

Helsingin Pikku Huopalahdessa sijaitsevat Wilhelmiina palvelukeskuksen kahvila ja ravintola.
Nämä ravintolapalvelut ovat osa senioreiden palvelukeskusta, jonka omistaa yleishyödyllinen Miina Sillanpää säätiö.

Haemme idearikasta Kahvilavastaavaa työskentelemään ravintolan palvelupäällikön työparina.

Kahvilavastaava toimii kahvilan ja myös ravintolan kehittäjänä ja palvelupäällikön oikeana kätenä. He työskentelevät Palvelukeskus Wilhelmiinassa osana ravintolan lähes 10 henkilön työtiimiä.

Ravintolassa ruokailee päivittäin noin 150 asiakasta ja keittiö valmistaa ruuan myös Wilhelmiinan Palvelukeskuksen senioriasukkaille. Ravintolan asiakaskunta koostuu paljolti ikäihmisistä ja heidän läheisistään, mutta Wilhelmiina haluaa olla myös tunnettu kahvilaravintola lähialueen asukkaille ja yrityksille. Ravintolan tilat ovat tarjolla myös tilauskäyttöön.

Kahvilavastaavan pääasiallisena tehtävänä ovat kahvilan asiakaspalvelu, kahvilatoimintojen kehittäminen ja tunnettavuuden kasvattaminen. Hän pitää palvelupäällikön kanssa huolen, että koko ravintolan päivittäinen toiminta on hyvin organisoitua ja laadukasta. Työtehtäviin kuuluu myös sujuva eri järjestelmien kuten Aromin ja MS office ohjelmiston käyttö.

Kahvilavastaavalta odotetaan ravintola-alan koulutusta ja työkokemusta. Hänen tulee pystyä osallistumaan myös ravintolan keittiötyöhön ja miten hienoa olisi jos mukana tulisivat oman juustokakun tai pinaattipiiraan reseptit ihastuttamaan asiakkaiden päivää!

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Palkkauksessa on käytössä Wilhelmiina -lisä ja edut, kuten hyvä työterveyshuolto sekä virike- ja kulttuuriedut. Käytössä on yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimus.

Työt alkavat elokuussa ja työvuorot sijoittuvat ravintolatoimintojen aukioloaikoihin klo 7-19 välille, maanantaista sunnuntaihin.

Koetko, että luot ympärillesi iloa ja hymyä?

Haluatko sitoutua työhön, jossa pääset ideoimaan eikä markkinoinnin kanssa puuhailukaan tunnu vieraalta?

Haluamme turvata kaikkien terveyden, joten teemme kaikki haastattelut videohaastatteluina. Rekrytoija sopii ennen haastattelua kanssasi välineestä, jota käytetään videohaastattelussa. Barona toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina.