(Poistunut julkaisusta)

Kahvilavastaava viihtyisään Kaffilaan
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2018Työn kuvaus:
  Kaffila on Tampereen Keskustorin kupeessa sijaitseva viihtyisä kahvila, jolle luomu- ja lähiruoka on lähellä sydäntä. Keskustan oma olohuone tarjoilee  erikoiskahvien ja ruoka-annosten lisäksi myös terveellisiä välipaloja ja smoothieita. Kaffilaan tullaan nauttimaan tunnelmasta, ystävällisestä palvelusta ja hengähtämään hetken kiireestä kahvin sekä herkkujen äärelle. Katso lisää https://www.facebook.com/kaffilatampere
Etsimme asiakkaallemme, Tampereen keskustassa sijaitsevaan viihtyisään Kaffilaan KAHVILAVASTAAVAA yrittäjän oikeaksi kädeksi. Oletko sähäkkä tekijä, jolla sormi ei mene suuhun kiireenkään keskellä? Nautitko hyvän kahvilaelämyksen tuottamisesta asiakkaalle?
Toivomme sinulta aiempaa yrittäjyyden tai esimiestyön kautta hankittua osaamista sekä mielellään ravintola-alan koulutusta. Tiedät miten kahvilayritys pyörii. Asiakaspalvelurooli on sinulle luonteva - olet hymyilevä persoona, joka tarttuu toimeen aikaansaavalla ja aurinkoisella otteella. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja osaat tehdä nopeitakin päätöksiä. Olet oma-aloitteinen ja pystyy vastaamaan niin tukkutilauksista kuin ottamaan vastaan tavaratoimituksia sekä huolehtimaan rahaliikenteestä. Työyhteisössä olet joustava tiimipelaaja, jolle vastuunottaminen päivittäisten rutiinien hoitumisesta on mielekästä ja luontevaa. Itsesi johtamisen taito on sinulla hyvin hanskassa ja saat myös tiimin ympärilläsi kukoistamaan. Kykenet kommunikoimaan englannin kielellä asiakastilanteissa, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.
Työtehtäviisi kuuluu monipuoliset kahvilan työtehtävät kuten erikoiskahvien ja ruoka-annosten valmistus, esillelaitto, tukkutilaukset ja kuormanpurku sekä asiakaspalvelu ja kassatyöskentely. Kaffilassa kahvilaelämys on pääosassa ja idearikkautta arvostetaan. Plussaa on jos tuot mukanasi uusia yhteistyöverkostoja ja kehitysideoita.
Tarjoamme pitkäaikaisen työn ja tunnelmallisen työpaikan loistavalla tiimillä varustettuna. Työ alkaa sopimuksen mukaan (mahdollisimman pian). Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR konsultti Anna-Leena Mustonen puh. 050 386 9112. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana joten haethan paikkaa pikaisesti! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
 

Asiakkaan tehtävänimike:  Kahvilavastaava


Sijainti:  TAMPERE


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Anna-Leena Mustonen, +358503869112


Toimipaikka:  Tampere