Kahvilavastaava Espoon Keilalahteen
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2021

Etsimme nyt reipasta ja iloista kahvilavastaavaa Espoon Keilalahteen


Tehtävässäsi luot omalla persoonallasi positiivisen asiakaskokemuksen kerta toisensa jälkeen. Työtehtäviisi kuuluu mm. kiinteistön kahviloiden tilaukset, ylläpito- ja siisteys, lounasajan avustavat tehtävät ravintolassa, kokoustarjoilujen vienti ja kokoustilojen siisteyden ylläpito. Vastuullasi on myös yhteydenpito toimistotilojen yhteistyökumppaneihin sekä käyttäjiin. Oman vastuualueen toimittajien laadunvalvonta, kokonaisvaltainen vastuu huolehtia, että toimiston kahvilapalvelut toimivat mutkattomasti.

Työ on kokoaikainen ja työaikasi sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiviin klo 6-18 välille. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset opistotasoisen koulutuksen asiakaspalvelualalta (esim. vastaanottovirkailija) sekä työkokemusta vaativista asiakaspalvelu- kahvila-ja vastaanottotehtävistä mielellään kansainvälisestä ympäristöstä. Työssäsi tarvitset suomen lisäksi erittäin sujuvaa englannin kielen suullista sekä kirjallista osaamista. Omaat erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä nautit tiimin kanssa yhteen hiileen puhaltamisesta ja toiminnan kehittämisestä. Olet näppärä IT-osaaja, omaksut helposti järjestelmiä ja innostut uusista tavoista toimia. Olet työtavoiltasi asiakaslähtöinen, oma-aloitteinen, sinulta löytyy pelisilmää ja joustoa muuttuvissa tilanteissa. Asiakaspalvelu on lähellä sydäntäsi, hymysi ei hyydy kiireenkään keskellä ja innostut työstäsi yhä uudelleen.


Sinun kannattaa hakea tätä tehtävää, koska ISS tarjoaa


• paikan, jossa voit kasvaa: meillä voit rakentaa oman urapolkusi ja hyödyntää monipuolisia koulutusmahdollisuuksiamme. Katso tästä linkistä esimerkki Eevan ja Katariinan urapoluista  https://toissa.iss.fi/ammattilaiset/tuttu-talo-uudet-tehtavat 


• työyhteisön, jossa tukenasi on niin paikallinen tiimi kuin kansainväliset taustajoukot. Arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, meidän tiimissämme voit olla oma itsesi.


• vakaan ja luotettavan työpaikan, jossa voit luottaa siihen, että palkkasi maksetaan oikein ja ajallaan. Erityisiä onnistumisia huomioimme ISS-palkitsemisohjelman mukaisesti.


• kattavat työterveyshuollon palvelut ja työhyvinvointiohjelmat


• turvalliset työolosuhteet: suojavarusteet, työvaatteet, perehdytyksen ennakoivaan turvallisuuskulttuuriin ja säännölliset turvavartit


• liikunta- ja kulttuuriedun vapaa-ajalle


Oletko valmis tarttumaan haasteeseen? Tarjoamme tärkeän ja näkyvän roolin globaaliin, korkean profiilin asiakkuuteemme. Täytä sähköinen hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 1.12.2021. Liitäthän hakemukseen myös cv:n. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten tarkkailethan sähköpostiasi. Käsittelemme kaikki hakemukset ja kerromme jokaiselle hakijalle prosessin etenemisestä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot