(Poistunut julkaisusta)

Kahvilavastaava, Caffi Flamingo
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2018
Kahveja maailman huipulta.
Kahvin suhteen emme tingi mistään.

Maistelemme ja paahdamme päivittäin uusia kahveja, hauduttelemme eri puolilta maailmaa saapuneita erikoisia teelehtiä ja sulattelemme kielellämme tilakaakaoista valmistettuja suklaita.

Etsimme asiakkaallemme Caffille kauppakeskus Jumbon yhteydessä sijaitsevaan myymälään innokasta ja asiakaspalveluhenkistä kahvilavastaavaa.

Työnkuvaan kuuluu tehtävän jako myymälässä, kassojen täsmäytys, tavaran tilaaminen, varastonhallinta ja koko myymälän toiminta yleisesti. Kahvilavastaava toimii myös suorittavissa vuoroissa kahvi- tee- suklaamyymälän myyjänä; asiakaspalvelua, aktiivista myyntityötä ja erikoiskahvien valmistusta Caffin asettamia laatu- ja brändisääntöjä kunnioittaen.

Työsuhde solmitaan työntekijän ja StaffPointin välille ja työsuhde alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Palkkaus määräytyy kaupan TES:n C1 mukaan. Töitä on tarjolla keskimäärin 30-37,5h/vko ja työvuorot sijoittuvat myymälän aukioloaikojen mukaisesti.


Edellytämme sinulta

Aikaisempaa kokemusta vastuu tehtävistä esimerkiksi osaston hoitamisesta
Aurinkoista asiakaspalveluasennetta ja vastuunottokykyä
Kykyä työskennellä kaikissa vuoroissa
Hygieniapassia


Tarjoamme sinulle

Kokoaikaisen työsuhteen
Rennon työympäristön ja mukavat työkaverit
StaffSPECIAL-henkilöstöedut


Arvostamme

Barista taitoa entuudestaan


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeä tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluna, kutsu toimitetaan jatkoon valituille henkilöille sähköpostitse. Tarkkailethan siis sähköpostiasi!


Lisätietoja

Tiina Virtanen
Rekrytointikonsultti
0403549550
tiina.virtanen@staffpoint.fi
StaffPoint Oy, Ruoholahdenkatu 14, 00180 HELSINKI