Kahvilavastaava Cafe Taideterassille
Go On Helsinki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2021

Cafe Taideterassi on viehättävä taidekahvila, jonka terassilta on upeat näkymät Töölönlahden ylle Oopperatalolle sekä Finlandia-talolle. Taideterassi on rauhan keidas keskellä Helsinkiä. Tarjoamme erilaisia itsetehtyjä kakkuja, leivonnaisia ja piiraita sekä valikoiman herkullisia lämpimiä ja kylmiä pientuottajien juomia. Taidekahvilan miljöössä pääset myös ihailemaan maalauksia, veistoksia, sisätilan antiikkihuonekaluja sekä viktoriaaniseen tyyliin rakennettua lasten leikkimökkiä.

Omaatko asiakaslähtöisen asenteen? Sinulla on halu ottaa vastuuta? Hienoa, lue ihmeessä enemmän! 

Etsimme nyt Cafe Taideterassille

KAHVILAVASTAAVAA

osa-aikaiseen työsuhteeseen.

Työt alkavat mahdollisimman pian ja aluksi töitä on tarjolla viikonloppuisin, aamupainotteisesti. Kevättä ja kesää kohden mentäessä kahvilan aukioloajat laajenevat ja näin ollen vuoroja tulee olemaan reilusti enemmän. Kesällä töitä on kokoaikaisesti ja silloin pääset toimimaan myös esihenkilönä kahvilan kesätyöntekijöille.

Tehtäviisi kuuluu laadukkaan asiakaspalvelun lisäksi yrittäjän oikeana kätenä toimiminen ja vuoroista vastaaminen. Hallitset kassatilitykset, pääset osallistumaan työvuorosuunnitteluun ja huolehdit, että myytävät tuotteet ovat kauniisti esillä.

Etsimällämme asiakaspalvelun ammattilaisella on vahva kokemus kahvilatyöskentelystä, mahdollisesti kokemusta vuoroesimiehen roolista ja halu ottaa vastuuta kahvilan operatiivisesta toiminnasta. Suomen kielitaito on pakollinen, samoin sujuva englannin kieli, lisäksi edellytämme hygieniapassia. Erittäin suurena plussana näemme kylmän keittiön osaamisen ja leipomistaidot!

Tässä tehtävässä työllistyt vuokratyösuhteeseen Go Onille. Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen ainutlaatuisessa ympäristössä sekä Go On-ketjun henkilöstöetuudet. Työhösi saat kattavan perehdytyksen ja tukenasi on Cafe Taideterassin tiimin lisäksi Go On Helsingin HR-tiimi. Täytäthän hakemuksesi alla olevasta linkistä, emme ikävä kyllä voi vastaanottaa sähköpostitse lähettetyjä hakemuksia tietosuojasyistä. Lisätietoja tehtävästä tarvittaessa saat Go On Helsingin tiimiltä arkisin klo 9-16 p. 020 779 8893.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1414101
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 24.1.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki