(Poistunut julkaisusta)

Kahvilatyöntekijöitä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2020

Haemme asiakkaalleemme

Kahvilatyöntekijöitä

 

Ensisijaisesti Mäntsälän, Tikkurilan ja Myyrmannin toimipisteisiin, olethan kuitenkin valmis työskentelemään tarvittaessa myös muissa saman yrityksen toimipaikoissa. Paikkoja auki myös Hyvinkäällä ja Keravalla.

Työtunteja on tarjolla 60 -112,5h/ 3 viikkoa, työajat sijoittuvat pääasiassa klo: 6-23 välille, työajat vaihtelevat hieman toimipisteittäin. Töitä tehdään kaikkina viikonpäivinä, viikonloppuvuoroja on myös pystyttävä tekemään arkipäivien lisäksi. Aamuvuorot alkavat klo 06-09 välillä ja iltavuorot klo 13- 14 välillä. Viikonloppujen työajat vaihtelevat toimipisteittäin.

Tulet työskentelemään sekä salissa, että keittiössä ja toisinaan myös kassalla. Keittiössä lähinnä avustavissa tehtävissä esim. pilkkomista ja keittämistä, salissa mm. tarjoilua, pöytien plokkausta ja siistimistä.

Aiempi kokemus tai alan koulutus on eduksi, mutta ei pakollinen. Tärkeintä on, että olet ulospäin suuntautunut, reipas ja nautit työskentelystä välillä hyvinkin hektisessä ympäristössä.

Hygieniapassi välttämätön, anniskelupassi myös mutta sen voi suorittaa 3kk sisällä töiden alkamisesta. Ohjeistukset ja järjestelmät toimivat suomenkielellä joten toivomme sinulta sujuvaa suomenkielentaitoa.

Aluksi sovitaan 8kk määräaikainen työsuhde, jonka jälkeen on halutessaan mahdollista siirtyä asiakkaan omille kirjoille.

Palkkaus: TES

Täytäthän hakemuksen huolella oheisen linkin kautta ja liitä mukaan CV:si. Ilmoita myös mihin toimipisteeseen haet. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöden löydyttyä.

 

Sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia emme käsittele.

 

Lisätietoja tehtävästä: tomi.tasten@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.