(Poistunut julkaisusta)

Kahvilatyöntekijöitä
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2019

Haemme asiakasyrityksellemme Kokkolan ahkeria

KAHVILATYÖNTEKIJÖITÄ

Tehtäviisi kuuluu lounaskahvilan työtehtävät ja grilliruokien valmistus sekä kahvion kassassa toimiminen.  

Odotamme sinulta reipasta ja iloista asennetta asiakaspalveluun. Olet huolellinen, joustava ja innostunut alaan. Arvostamme kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, voimassa olevaa hygieniapassia sekä ruotsin kielen taitoa. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn vähintään 25 t / viikossa työsuhteen arvostetun yrityksen palveluksessa. Hyvän työilmapiirin ja ammattitaitoisen tiimin tuen.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Kiinnostuitko? Hae tehtävää www.uniflex.fi - sivujen kautta 25.1.2019 mennessä rekisteröitymällä hakijaksi. Lisätietoja antaa Uniflexin henkilöstökonsultti Maria Nylund Puhelin: 044 272 6531, Linda Huggare-Koskela puhelin 040 685 5200 ja aluepäällikkö Juha-Pekka Myllykangas puhelin 050 913 4065.   

Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnan, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa, ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme asiakkaidemme kanssa. Uskomme yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan.