(Poistunut julkaisusta)

Kahvilatyöntekijöitä, UniCafe Ylioppilasaukio
UniCafe / Ylioppilasaukio

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2019

Suomen suurin opiskelijaravintola on auennut elokuussa uudistettuna ja modernina. Etsimmekin nyt UniCafen Ylioppilasaukiolle uusia kahvilatyöntekijöitä, olisitko se juuri sinä? Asiakkaita ravintolassa palvellaan kuutena päivänä viikossa aamusta aina alkuiltaan saakka. UniCafe on 100% sen opiskelijoiden omistama ja se tunnetaankin opiskelijaruokailujen tulevaisuuden suunnannäyttäjänä.

Etsimme kahta kahvilatyöntekijää UniCafen Ylioppilasaukiolle. Tunteja on tarjolla keskimäärin 90h/3vkoa ja työt sijoittuva ma-la klo 9-19.30 välille. Työt alkavat mahdollisimman pian ja jatkuvat joululomaan saakka. Tammikuussa joululoman jälkeen työt jatkuvat jälleen.

Edellytämme että sinulla on jo aiempaa työkokemusta kahvilatyöntekijänä ja hallitset erikoiskahvien valmistamisen. Osaat loihtia kädenkäänteessä herkulliset Caffe Macchiatot ja Stadin Lattet lämmittämään syksypäiviä. Työssä tarvitset myös suomen kielen taitoa, hygieniapassin sekä negatiivisen salmonellatodistuksen.

Lisäksi etsimme keikkalaisia, jotka pystyvät tekemään muutaman iltavuoron tai lauantai vuoron viikossa joustavasti. Keikkalaisena teet myös kahvilavuorojen lisäksi kassa-, annostelu- ja salivuoroja. Eduksi katsotaan aiempi kokemus asiakaspalvelutyöstä. Työssä tarvitset myös suomen kielen taitoa, hygieniapassia ja negatiivista salmonellatodistusta. Liitäthän hakemukseen tarvittavat todistukset.

Älä aikaile vaan laita hakemuksesi meille mahdollisimman pian!