Kahvilatyöntekijöitä Muurame Golf Oy:lle
Go On Jyväskylä

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2022

Haemme asiakasyrityksellemme Muurame Golfin klubikahvilaan

KAHVILATYÖNTEKIJÖITÄ golfkauden ajaksi.

Muurame Golf tunnetaan tasokkaasta kentästään, jonka nuorekas ja rento ilmapiiri on tärkeä osa kenttäkulttuuria. Vahvuutena on aina iloinen henkilökunta ja ammattitaitoinen sekä ystävällinen asiakaspalvelu.

Klubikahvilan kahvilatyöntekijän toimenkuvaan kuuluu monipuoliset asiakaspalvelutehtävät, myytävien vitriinituotteiden esillelaitto, tarjoilu, klubin siisteydestä huolehtiminen sekä muut mahdolliset avustavat tehtävät.


Hakemamme kahvilatyöntekijät ovat iloisia asiakaspalvelijoita, joilta löytyy reipasta ja jämäkkää otetta työhön. Kahvilatyöntekijänä olet oma-aloitteinen ja joustava persoona, jonka hymy ei hyydy haastavimmissakaan tilanteissa. Motivaatiolla ja positiivisella tiimipelaajan asenteella pärjää pitkälle. Edellytämme sinulta hygienia- ja anniskelupassia sekä toivomme aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. 
Tarjoamme sinulle viihtyisän työympäristön ja ammattitaitoisen tiimin tuen mielekkään työn lisäksi. Työt alkavat golfkauden alussa arviolta huhti-toukokuussa ja kestävät golfkauden syys-lokakuun loppuun.

Alueelle ei pääse julkisilla, joten oma kulkuneuvo on työpaikan sijainnin kannalta lähes välttämätön, lähimmälle bussipysäkille on noin neljä kilometriä.

Oletko sinä etsimämme aurinkoinen asiakaspalvelija? Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin käy jättämässä hakemuksesi meille http://go-on.likeit.fi/apply/59518260. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Jyväskylän HR-asiantuntija Essi Kalajanniska, 040 173 9797, essi.kalajanniska@go-on.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1550991
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 4.2.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Jyväskylä