(Poistunut julkaisusta)

Kahvilatyöntekijöitä Lappiin!
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2018

Haemme KAHVILATYÖTEKIJÖITÄ Lapin talvisesonkiin mm. Leville, Saariselälle, Rukalle ja Rovaniemelle!

Tarjolla on töitä jos jonkinlaisessa mestassa ketjujen paikoista aina pienempiin kohteisiin ympäri Lappia. Kaikille löytyy täältä oma paikkansa! Missä ikinä työskenteletkään, täältä saat mielettömän hyvää työkokemusta tehtävistä, jotka eivät juuri aikaisempaa työkokemusta vaadi. Pääset lisäksi töihin aidosti kansainväliseen ympäristöön, sillä valtaosa asiakkaista puhuu aivan muuta kieltä kuin suomea. Englannin kielen taito onkin tässä tehtävässä ihan ehdoton juttu, ja muu kielitaito pelkkää plussaa.

Meidän Lapin tiimi tarjoaa sinulle

  • Edullisen ja kalustetun majoituksen lähellä työpistettä, omaa autoa ei tarvitse.
  • Määräaikaisen ja taatuilla työtunneilla olevan kirjallisen työsopimuksen
  • Pääsyn osaksi meidän huikeaa ja tiivistä tunturijengiä
  • Aidon elämyksen kansainvälisimmän matkailun parissa Lapissa
  • Koko suomessa korkealle arvostetun työkokemuksen
  • Vaativimpiin tarjoilutehtäviin edullisen ja lyhyen Raflateam-koulutuksen. Lue tarkemmin: https://kampanja.opteam.fi/raflateam

Toivomme sinulta:

  • iloista ja asiakaspalveluhenkistä asennetta
  • halua työskennellä osana loistavaa tiimiä ja puhaltaa reippaasti yhteen hiileen
  • joustavuutta – työkaveria ja työpistettä ei pulaan jätetä!
  • motivaatiota hurjaan kausityöhön

Kaiken hyvän lisäksi Lappiin töihin lähteminen on aivan naurettavan helppoa: julkisella liikenteellä hurautat vauhdilla ja edullisesti vaikkapa Rovaniemelle tai Leville! Lapin kaikki kohteet ovat kansainvälisiä matkailukohteita, jotka tarjoavat mm. hyvät harrastusmahdollisuudet yhdistettynä kansainvälisen meininkiin ja lomailijoiden rentoon fiilikseen. Lähteä ei tarvitse yksin, vaan tänne voi tulla myös kaveriporukalla.

Tarjolla on eri mittaisia määräaikaisia työsuhteita parista viikosta koko sesongin kestävään työrupeamaan. Ota meihin yhteyttä ja kerro, minkä pituinen työskentely sinua kiinnostaa, niin katsotaan yhdessä juuri sinun aikatauluihisi sopiva tehtävä. Hyville tekijöille on mahdollisesti tarjolla töitä myös pitemmäksi aikaa!

Muita tekosyitä? Kysymyksiä? Ota yhteyttä vaikka soittamalla tai meilaamalla suoraan Opteamin Lapin toimistolle, puh. 010 8500 554 tai lappi@opteam.fi. Katso videolta millaista tuntureissa työskentely on: https://youtu.be/dv0Mi07NLcA

Tai jos olet jo vakuuttunut siitä, että työt Lapissa voisivat olla sinun juttusi, lähetä ehdottomasti meille hakemuksesi mahdollisimman pian!

Edellytykset työnsaannille: Asiakaspalveluasenne, Englannin kieli
Eduksi luettavat asiat: HoReCa-kokemus