(Poistunut julkaisusta)

Kahvilatyöntekijöitä kesäkaudelle Helsinkiin
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.3.2020

Haemme Helsingin keskustaan kesäkaudelle

KAHVILATARJOILIJOITA

Haemme asiakkaallemme Helsingin keskustaan osa-aikaisia kahvilatarjoilijoita. Työhösi kuuluu kaikki kahvilan työtehtävät. Erikoiskahvien valmistustaito on ehdoton edellytys työssä menestymiselle. Osaat käyttää ripeästi ja huolellisesti kassaa, ja olet iloinen asiakaspalvelija. Edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa ja aiempaa työkokemusta kahvilatarjoilusta.

Työ on osa-aikaista ja sopii hyvin jonkin toisen työn oheen, sillä työvuoroja on vaihtelevasti tarjolla.

Aloitamme haastattelut heti sopivien hakijoiden kanssa, joten laitathan ripeästi hakemuksen harri.panula@lisapalvelu.net tai nettisivujemme kautta www.lisapalvelu.net. Kerrothan hakemuksessasi palkkatoiveesi ja milloin voisit aloittaa, sekä liitäthän ansioluettelosi mukaan. 

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen