(Poistunut julkaisusta)

Kahvilatyöntekijöitä keikkatyöhön
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2020

Nautitko asiakaspalvelusta pullantuoksuisessa kahvilaympäristössä? Haluatko joustavan keikkatyön muun elämäsi ohelle? Jes, jatka lukemista!

Etsimme nyt KAHVILATYÖNTEKIJÖITÄ asiakkaallemme Oy Emil Halme Ab leipomoon Kauklahteen Espooseen.

Halmeen leipomo on toiminut Kauklahdessa jo 120 vuotta ja käsityöperinne elää heillä edelleen. Halmeen leivät leivotaan yhä tänä päivänäkin samojen reseptien mukaan. Kahvilatyöntekijänä pääset mukaan perinteisen kahvilan toimintaan ja tarjoamaan asiakkaille mitä herkullisimpia elämyksiä. Työssäsi palvelet asiakkaita, laitat tuotteita esille, hoidat kahvinkeittoa ja huolehdit kahvilan puhtaudesta.

Työssä onnistuminen edellyttää ennen kaikkea reipasta ja oma-aloitteista työotetta. Toki aikaisempi kahvila- ja kassankäyttökokemus auttavat sinua hyppäämään työvuoroon jouhevasti. Tehtävän ainoa vaatimus on hygieniapassi.

Työtä on tarjolla keikkaluontoisesti ja saat itse vaikuttaa, mitä vuoroja otat vastaan. Töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 6-20 välillä. Kahvilassa toimitaan tiimiparin kanssa, joten sinulla on jatkuva tuki taustalla. Lisäksi me täällä Personalhusetilla olemme apunasi koko työsuhteesi ajan.

Haluatko mukaan mahtavaan ja ammattitaitoiseen joukkoon? Haethan pikaisesti oheisen linkin kautta, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla. Jos sinulla heräsi kysyttävää, voit olla yhteydessä Henkilöstökonsulttiimme Mikaela Mäkeen, 0405532130, mikaela.maki@personalhuset.fi.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä