(Poistunut julkaisusta)

Kahvilatyöntekijöitä keikkatyöhön
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2018

Lisäpalvelu Oy tarjoaa henkilöstö- ja siivouspalveluita. Olemme aloittaneet vuonna 2002 ja työllistämme palvelualalla sekä teollisuudessa satoja henkilöitä kuukausittain. Asiakkaitamme ovat mm. palvelualan yritykset, ravintolat ja teollisuuden urakoitsijat.

Haemme Helsingin kahviloihin hyvällä asenteella varustettuja

KAHVILATYÖNTEKIJÖITÄ KEIKKATYÖHÖN

Hakemamme kahvilatyöntekijä on aurinkoinen asiakaspalvelija, jonka hymy ei hyydy kiireessäkään. Olet luonteeltasi reipas, joustava, oma-aloitteinen ja sinulla on aito halu palvella asiakasta.

Edellytämme hygieniapassia sekä kokemusta kahvilatarjoilusta, sillä työ koostuu kaikista kahvilan työtehtävistä. Erikoiskahvien valmistustaito on edellytys, samoin suomen kielen taito.

Haemme keikkatyöntekijöitä, joten työvuoroja saattaa tulla lyhyelläkin varoitusajalla ja vuoroja on arkisin sekä viikonloppuisin vaihteleviin kellonaikoihin.

Kiinnostuitko? Haastattelemme hakijoita jo ennen hakuajan päättymistä, joten jätä hakemuksesi hyvissä ajoin nettisivuillamme www.lisapalvelu.net tai sähköpostilla harri.panula@lisapalvelu.net. Kerrothan hakemuksessasi milloin voisit aloittaa, miten pystyt työskentelemään sekä palkkatoiveesi.