(Poistunut julkaisusta)

Kahvilatyöntekijöitä keikkalaisiksi
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.3.2020

Sytytkö asiakaspalvelusta? Pidätkö kahvin tuoksuisesta työympäristöstä, jossa pääset tarjoilemaan maukkaita elämyksiä asiakkaille? Jos vastasit kyllä, niin jatka lukemista. Etsimme asiakkaillemme Lahden seudulle tarvittaessa töihin kutsuttavia KAHVILATYÖNTEKIJÖITÄ.

Kahvilatyöntekijänä sinun tehtäviisi tulee kuulumaan asiakaspalvelutehtävät kassalla, tuotteiden esillepanoa, erikoiskahvien valmistamista sekä asiakkaiden kanssa vuorovaikutuksessa olemista. Lisäksi pääset ylläpitämään kahvilan siisteyttä ja yleisilmettä sekä olennaisena tehtävänä tiskaamaan.

Etsimme persoonaa, joka loistaa asiakkaiden kanssa työskennellessään. Työ on ajoittain kiireistä, joten sinulla on taito toimia paineen alaisena ja työskennellä ripeästi. Sinulle ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta nimenomaan kahvilassa työskentelystä. Jos sinulla on tällaista kokemusta kuitenkin kertynyt, niin mainitsethan sen hakemuksessasi. 

Toivomme, että sinulta löytyy hygienia- sekä anniskelupassi. Työ edellyttää sujuvaa suomen kielen ymmärrystä ja puhetta. Työvuorot sijoittuvat kahvilan aukioloaikojen mukaan ja voivat alkaa nopeallakin aikataululla.

Jos olet asiakaspalvelusta innostuva ja kahvilatyöstä kiinnostunut tekijä, niin jätäthän hakemuksen verkkosivuillamme. Lisätietoja saat Amikon Tiitulta, p. 050 5133 102, tiitu.ihamaki@amiko.fi

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!