Kahvilatyöntekijöitä Kahvila Asemapäällikköön
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2019

Kahvila Asemapäällikkö etsii joukkoihinsa tarvittaessa töihin kutsuttavia kahvilatyöntekijöitä.

Nyt sinun on mahdollista päästä osaksi lahtelaista kahvilakulttuuria paikkaan, jossa tuotteet leivotaan joka päivä omassa leipomossa ja konditoriossa. Asiakkaamme haluaa palvelussaan panostaa makuun, puhtaisiin raaka-aineisiin sekä hyvään asiakaspalvelukokemukseen.

Kahvilatyöntekijänä sinun tehtäviisi tulee kuulumaan asiakaspalvelutehtävät kassalla, johon sisältyy muun muassa tuotteiden esillepanoa, erikoiskahvien valmistamista sekä asiakkaiden kanssa vuorovaikutuksessa olemista. Lisäksi sinä pääset ylläpitämään kahvilan siisteyttä ja yleisilmettä sekä olennaisena tehtävänä tiskaamaan.

Asemapäällikkö etsii vahvistukseksi tiimiinsä persoonaa, joka loistaa asiakkaiden kanssa työskennellessään. Työ on ajoittain kiireistä, joten sinulla on taito toimia paineen alaisena ja työskennellä ripeästi. Tässä työssä asiakaspalveluhenkisyys ja hyvät taidot toimia ihmisten kanssa ovat tärkeitä ominaisuuksia, sillä laadukas asiakaspalvelu on asiakkaallemme erityisen tärkeää. Sinulle ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta nimenomaan kahvilassa työskentelystä. Jos sinulla on tällaista kokemusta kuitenkin kertynyt, niin mainitsethan sen hakemuksessasi. 

Kahvilassa työskentely edellyttää hygieniapassia sekä anniskelupassia. Jos sinulla ei ole toista tai kumpaakaan, niin eduksi on, jos olet valmis ne suorittamaan. Työ edellyttää sujuvaa suomen kielen ymmärrystä ja puhetta. Työvuorot sijoittuvat kahvilan aukioloaikojen mukaan. Työtunnit vaihtelevat ja työ on pääosin keikkaluontoista, mutta hyvälle tekijälle töitä voi mahdollisesti olla enemmänkin.

Jos olet asiakaspalvelusta innostuva ja kahvilatyöstä kiinnostunut tekijä, niin jätäthän hakemuksen verkkosivuillamme. Lisätietoja saat Amikon Saaralta, p. 050 4767404, saara.tereska@amiko.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1299107
  • Tehtäväalue: Hotelli- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 27.10.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Päijät-Häme, Lahti