(Poistunut julkaisusta)

Kahvilatyöntekijöitä Helsinkiin
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2020

Haemme Helsingin ydinkeskustaan hyvällä asenteella varustettuja

Kahvilatyöntekijöitä

Hakemamme kahvilatyöntekijä on aurinkoinen asiakaspalvelija, jonka hymy ei hyydy kiireessäkään. Olet luonteeltasi reipas, joustava, oma-aloitteinen ja sinulla on aito halu palvella asiakasta.

Edellytämme hygieniapassia sekä kokemusta kahvilatarjoilusta, sillä työ koostuu kaikista kahvilan työtehtävistä. Erikoiskahvien valmistustaito on edellytys, samoin suomen kielen taito.

Haemme keikkatyöntekijöitä, joten työvuoroja saattaa tulla lyhyelläkin varoitusajalla ja vuoroja on arkisin sekä viikonloppuisin vaihteleviin kellonaikoihin.

Kiinnostuitko? Haastattelemme hakijoita jo ennen hakuajan päättymistä, joten jätä hakemuksesi hyvissä ajoin nettisivuillamme www.lisapalvelu.net tai sähköpostilla jari.palmberg@lisapalvelu.net. Kerrothan hakemuksessasi milloin voisit aloittaa, miten pystyt työskentelemään sekä palkkatoiveesi.

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.