(Poistunut julkaisusta)

Kahvilatyöntekijäksi St1 Saarenkylään Rovaniemelle!
Restel Liikenneasemat Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2020

Oletko ”kyllä onnistuu” –asenteella varusteltu aktiivinen ikiliikkuja, joka nauttii intensiivisestä työtahdista? Kaipaatko työltäsi monipuolisuutta, vaihtelevuutta ja mahdollisuutta haastaa itseään? Tule kahvilatyöntekijäksi Rovaniemen St1 Saarenkylän huoltoasemalle.

Tätä monipuolisempaa ja antoisampaa työtä on hankala löytää, sillä meillä pääset näyttämään kyntesi kahvilapuolen asiakaspalvelutehtävissä ja pidät nälkäiset tielläliikkujat tyytyväisinä valmistamalla ruokatuotteita. Meillä jokainen päivä on aidosti erilainen ja aina oppii jotakin uutta. Meiltä saat myös mahtavat valmiudet työelämään; jos pärjää meillä, pärjää missä vain!

Tarjoamme sinulle rennon ja rempseän työyhteisön. Työsuhde on määräaikainen, toivottu aloitus jo maaliskuussa. Tarjoamme sinulle työtunnit 70h/3vko, joka sisältää Restelin loistavat henkilöstöedut. Työsuhde on ainakin kesän ajan, mutta mahdollisuus on myös jatkaa syksyllä tostaiseksi voimassa olevassa työsuhteessa.

Työsuhde solmitaan työntekijän ja Baronan välille. Barona toimii rekrytointikumppanina. Parkkeeraa itsesi meidän talliimme ja tankkaa (työ)elämäsi etenemismahdollisuudet!

St1 Saarenkylä on auki ma-pe klo 5-22, la klo 7-22 ja su klo 8-22. Työ ei siis sisällä yötyötä. Edellytyksenä on täysi-ikäisyys ja hygieniapassi, jonka voi hankkia myös työsuhteen alkaessa.

Arvostamme hakijassa ennen kaikkea reipasta tekemisen meininkiä sekä joustavaa asennetta työntekoa kohtaan. Kahviloidemme HELMET ovat aurinkoisia asiakaspalvelijoita, jolla on hymy herkässä. Meillä pärjää käsistään kätevä, heittäytymiskykyinen ja oppimishaluinen tyyppi, me kyllä koulutamme sinut tehtävään.

Kiinnostuitko?

Mikäli koet kuuluvasi tähän työtehtävään, lähetäthän hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta. Toimi nopeasti sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan heti soveltuvan henkilön löydyttyä.

_Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa ja se työllistää yli 3000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. _