Kahvilatyöntekijä/Kokki Kahvila Asemapäällikköön
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2019

Kahvila Asemapäällikkö etsii joukkoonsa ruoanlaitosta innostuvaa kahvilatyöntekijää.

Nyt on mahdollista päästä osaksi lahtelaista kahvila -ja ruokakulttuuria paikkaan, jossa tuotteet leivotaan joka päivä omassa leipomossa ja konditoriossa. Asiakkaamme haluaa palvelussaan panostaa makuun, puhtaisiin raaka-aineisiin sekä hyvään asiakaspalvelukokemukseen.

Kahvilatyöntekijänä sinun tehtäviisi tulee kuulumaan tuotteiden valmistaminen, ideoiminen sekä kehittäminen. Sinulle pääset myös ajoittain asiakaspalvelutehtäviin kassalle, johon sisältyy mm. tuotteiden esillepanoa, erikoiskahvien valmistamista sekä asiakkaiden kanssa vuorovaikutuksessa olemista. Lisäksi sinulle kuuluu kahvilan siivoamista ja siistin yleisilmeen ylläpitämistä sekä tiskaamista. 

Asemapäällikön tiimin etsitään vahvistusta, joka suhtautuu intohimoisesti ruoanlaittoon ja jolla pysyy kauhat helposti käsissä. Nautit siis kiireisestä ja ajoittain melko hektisestäkin työstä, ja toimit hyvin paineen alaisena. Tässä työssä asiakaspalveluhenkisyys ja hyvät taidot toimia ihmisten kanssa ovat tärkeitä ominaisuuksia, sillä laadukas asiakaspalvelu on asiakkaallemme erityisen tärkeää. Olethan siis ihmisten seurassa syttyvä asiakaspalvelija!

Tähän tehtävään toivotaan aiempaa kokemusta kahvilatyöstä, ja nimenomaan kokemusta tuotteiden/ruoan valmistamisesta. Voit siis olla taustaltasi esimerkiksi kokki tai leipuri-kondiittori. Tuothan hakemuksessasi siis esille sen, mitä kaikkea osaatkaan.

Sinulle on tiedossa työpaikka, jossa saat tuoda omia ideoita ja kehitysehdotuksia rohkeasti esille. Sinä pääset työskentelemään laadukkaassa työympäristössä ja tekemään työtä hyvillä työvälineillä. Työssä sinulla on siis mahdollisuus päästä itse vaikuttamaan kahvilan tarjoiluihin ja suunnitteluun.

Kahvilassa työskentely edellyttää hygieniapassia sekä anniskelupassia. Jos sinulla ei ole toista tai kumpaakaan, niin eduksi on, jos olet valmis ne suorittamaan. Työ edellyttää sujuvaa suomen kielen ymmärrystä ja puhetta. Työvuorot sijoittuvat kahvilan aukioloaikojen mukaan. Työtä on arviolta 30h/vko. Hyvän tekijän löytyessä tässä on mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Jos olet siis laadukkaista raaka-aineista innostuva ruoanlaittaja, niin jätäthän hakemuksen verkkosivuillamme. Lisätietoja saat Amikon Saaralta, p. 050 4767404, saara.tereska@amiko.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot