Kahvilatyöntekijä
Lisäpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.10.2021

Haemme asiakasyrityksellemme reippaita KAHVILATYÖNTEKIJÖITÄ keikkaluonteisiin töihin Lahden keskustan alueen kahviloihin.

Työt koostuvat asiakaspalvelusta, kassatyöskentelystä, kylmätuotteiden valmistamisesta sekä esille laittamisesta, tilityksistä, tiskaamisesta yms. Käytönnössä kaikista työtehtävistä, mitä kahvilaympäristössä tehdään.

Niin sanottuja ekstravuoroja on tarjolla vaihtelevasti arkipäivinä, lauantaipäivän työtarve on vakituisempi. Ajallisesti työt sijoittuvat klo 9-17 välille. 

Kyseessä hyvä lisätienestin mahdollisuus henkilöille, jotka ovat keikkatöitä vailla. Työhön perehdytetään hyvin, kunhan omaat hyvän sekä oma-aloitteisen asenteen, pärjäät työssä mainiosti.

Laita hakemus oheisen linkin kautta, niin kutsumme sinut haastatteluun. Mainitsethan hakemuksessasi suurpiirteisesti, miten pystyt töitä tekemään (esim. vain viikonloppuisin, vain tiettyinä arkipäivinä jne.).

Lisätietoja tehtävästä:

sami.ikavalko@lisapalvelu.net

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Konsernimme on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 2800 työntekijää ja olemme vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät Lisäpalvelun kautta itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1508695
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 31.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Päijät-Häme, Lahti