Kahvilatyöntekijä
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 29.7.2021

Haemme asiakkallemme reipasta ja ihmisten kanssa viihtyvää kahvilatyöntekijää Nurmijärvelle.

Töitä tarjolla 1.8-31.12.2021 noin 20-37,5 h/vk. Kahvilatyön lisäksi mahdollisuus tehdä myös leipomon ja autokuskin töitä, jolloin täydet työtunnit saavutettavissa. Mahdollisuus aloittaa työt vielä myöhemmin elokuun aikana.

Työvuorot sijoittuvat ma-la päivien sisälle klo 6.00-17.00 kellonaikojen välille. Aamuvuorot alkavat klo 6.00 ja iltavuorot loppuvat yleensä viimeistään klo 17.00.

Mitä edellytämme hakijalta:

Hakijalla tulee olla kokemusta kassakoneen käytöstä ja asiakaspalvelutyöstä. Työpaikan sijainnin kannalta oma auto välttämätön.

Eduksi katsomme

Eduksi katsomme aiemman työkokemuksen kahvilatyöstä. Iloinen ja sosiaalinen luonne autaavat menestymään tässä tehtävässä, joten niitä toivotaan hakijalta löytyvän.

Mitä tarjoamme työntekijälle:

Tarjolla mahdollisuus pitkäaikaiseen työhön monipuolisessa pestissä.

Kuinka hakea tätä paikkaa

Me täällä Eezyllä haluamme sinut töihin. Voit hakea tätä paikkaa joko tämän sivuston kautta tai sähköpostilla osoitteella marika.ranta@eezy.fi.

Lisätietoja sinulle antaa

Marika Ranta

HR-asiantuntija

Eezy VMP / HR-Palvelut Oy

0403075702

marika.ranta@eezy.fi

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti
paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2020 oli 280 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

Lisätietoja: www.eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1467414
  • Tehtäväalue: Kaupan ala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 5.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Hyvinkää, Järvenpää, Karkkila, Kerava, Mäntsälä, Nurmijärvi