Kahvilatyöntekijä
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.4.2021

Haemme asiakkaallemme Kouvolaan kahvilatyöntekijää keikkaluontoiseen työhön. 

Vuoroja on tarjolla Kouvolan keskustan alueella, mutta mikäli haluat keikkailla myös muilla asiakkaillamme, on sinulla hyvä olla auto käytössäsi. Keikkatyöntekijänä sinulla on vapaus valita, milloin vastaanotat vuoroja ja milloin haluat pitää vapaata.

Työtehtäviisi kuuluu mm. salin puhtaanapito, kassatyöskentely ja vitriinien täyttäminen. Palvelet asiakkaita ammattitaidolla. 

Saatat olla etsimämme henkilö, mikäli sinulla on...

- Hyvät asiakaspalvelutaidot

- Joustava ja oppimishaluinen asenne

- Erikoiskahvikoneen käyttökokemusta 

- Tehtävään sopiva koulutus tai työkokemus

- Hygienia- sekä anniskelupassi 

Palkkauksessa käytetään MaRaVa työehtosopimusta ja palkka määräytyy osaamisen sekä kokemusvuosien perusteella. 

Me haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi ilmoituksen ohessa olevasta hakulinkistä ja tee se heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Täytä hakulomakkeen tiedot ja liitä mukaan ansioluettelosi.

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti
paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2020 oli 280 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

Lisätietoja: www.eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot