(Poistunut julkaisusta)

Kahvilatyöntekijä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2020

Haemme asiakkaallemme Kuopion keskustaan kahvilatyöntekijää. 


Työtehtäviisi kuuluu mm. asiakaspalvelu, kassatyöskentely ja vitriinituotteiden valmistus sekä siisteydestä huolehtiminen.  Työvuorot sijoittuvat vaihtelevasti päivästä iltaan sekä myös viikonloppuihin.Arvostamme iloista suhtautumista ja innostunutta asennetta työhön. Olet luonteeltasi vastuullinen, järjestelmällinen ja täsmällinen. Koet asiakaspalvelun vahvasti omaksesi ja toimit mielelläsi osana tiimiä mutta myös itsenäisesti. Et hätkähdä kiirettä etkä myöskään vajoa toimettomuuteen hiljaisina hetkinä.

Kokemus kahvila- ja tai ravintola-alalta sekä kassatyöskentelystä katsotaan eduksi. Edellytämme hakijoilta täysi-ikäisyyttä sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Hakijalla tulee olla hygieniapassi.

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja on aluksi osa-aikainen.

Lisätietoa tehtävästä antaa arkisin klo 9-15 rekrytointivastaava Susanna Koponen p. 044 765 0120 tai susanna.koponen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.