(Poistunut julkaisusta)

Kahvilatyöntekijä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2020

Haemme asiakkaallemme Varkauteen kahvilatyöntekijää monipuolisiin työtehtäviin.

Työtehtävät pitävät sisällään myynnin, asiakaspalvelun, kassatyöskentelyn lisäksi ruoka- ja jälkiruoka-annosten valmistusta sekä A-oikeudellisten juomien tarjoilua. Vastaat osaltasi kahvilan siisteydestä ja viihtyvyydestä. 

Toivomme hakijalta aurinkoista palveluasennetta, ripeyttä, omatoimisuutta sekä tiimityötaitoja. Tulet hyvin juttuun sekä ihmisten että kiireen kanssa. Osaat kertoa kahvilan tuotteista ja ominaisuuksista luontevasti ja myyvästi.

Elintarvike- tai palvelupuolen koulutus katsotaan eduksi. Hygienia- sekä anniskelupassi vaaditaan.

Tarjoamme määräaikaisen työsopimuksen RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä elo-syyskuun ajaksi tai mahdollisesti pidempään valittavan hakijan käytettävyyden mukaan.

Työ on vuorotyötä klo 10-22 välillä.

Työt alkavat mahdollisimman pian, joten tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointivastaava Mari Laitinen, puh./WA/SMS 044 412 4279 tai mari.laitinen@rtkhenkilostopalvelu.fi.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.