(Poistunut julkaisusta)

Kahvilatyöntekijä
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2020

Haemme asiakasyrityksellemme reipasta ja energistä

Kahvilatyöntekijää 

Toivomme sinulta kokemusta asiakaspalvelusta sekä kahvilaympäristön tuntemusta. Lounaskahvilakokemus katsotaan eduksi. Sinulla tulee olla myös hygieniapassi. 

Työnkuvasi koostuu asiakaspalvelusta, kassatyöskentelystä, kylmätuotteiden valmistamisesta sekä esille laittamisesta ja tilityksistä.

Palkkaus Mara tes. Työvuorot vaihtelevat tarpeen mukaan ja sijoittuvat 7-18 välille. Työvuoroja voi olla myös lauantaisin, joten toivomme sinulta suostumusta myös viikonlopputöiden tekemiseen.

Jos asiakaspalvelu on kutsumuksesi, hae paikkaa oheisen linkin kautta! Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä:

anni.vellonen@lisapalvelu.net

044 427 2325

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.