(Poistunut julkaisusta)

Kahvilatyöntekijä
Scandic Ikaalisten Kylpylä

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2020

Etsimme iloisia tehopakkauksia Scandic Ikaalisten kylpylään! Tarjolla on niin vastaanotto-, kahvila-, tarjoilija-, kylpyläosasto- kuin baarityönkin tehtäviä. Sinulla on mahdollisuus työllistyä kesän ajaksi, mutta myös keikkatyöntekijät ovat tervetulleita! Emme vaadi aikaisempaa kokemusta!

Meidän mielestämme unohtumaton kesätyö koostuu muutamasta asiasta: 1. Duunissa saa olla kivaa ja työkavereiden pitää olla huipputyyppejä! 2. Työn pitää olla vaihtelevaa ja siinä pitää voida kehittyä. Kappas vaan, meillä olisi tarjolla just sellainen työpaikka. Etsimme mahtavaa, energistä ja persoonallista porukkaa työskentelemään Scandic Ikaalisten kylpylän eri osastoihin.

Ja niitähän riittää! Tässä upean trooppisessa hyvinvointikompleksissa on kahvila, baari, bubi ja a’la carte-ravintola. Näiden lisäksi myös vastaanottoon ja kylpyläosastoon kaivataan tekijöitä. Ruokaa ja juomaa tarjoillaan hotellivieraille ja muulle väelle lähes kellon ympäri. Voit oman kiinnostuksesi ja osaamisesi pohjalta erikoistua haluamaasi osastoon.

Jos nyt mietit: ”hetkinen, enhän minä osaa tarjoilla!” Niin pelko pois, ei kukaan osaa, ennen kuin opettelee! Jos lähdet mukaan kesän 2020 päräyttävimpään kesätyöhön, osallistut Raflateam-valmennukseen, jossa kolmessa päivässä opit kaikki tarjoilutyön salat. Valmennuksen jälkeen olet enemmän kuin valmis hyppäämään ravintola-alan altaaseen, vaikka pää edellä.

Kesästä Ikaalisissa on tulossa aivan mieletön! Hotellissa on useita tapahtumia, livemusaa, keikkoja ja kesäkuussa yhdet festaritkin. Meille sopii, että upottaudut tähän työhön koko kesäksi, tai vain kastaudut toisinaan, eli keikkailet sinulle sopivina aikoina.

Vaikka ravintola-ala ei olisikaan sinun loppuelämän haave, käynti alalla kannattaa. Tulet takuuvarmasti oppimaan vuorovaikutuksen virtuoosiksi, jolla löytyy sitä kuuluisaa pelisilmää. Ikaalisten kylpylässä saat olla oma ihana itsesi ja tehdä töitä omalla, persoonallisella tyylilläsi- BE YOU!

Rohkeasti vaan hakemus tulemaan!