(Poistunut julkaisusta)

Kahvilatyöntekijä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2020

MinRose on sydämellinen ja ihastuttava paikka viihtyä, kun etsit tilaa, jossa voit nauttia aamukahvin, keittolounaan, salaatin tai vaikkapa viinilasillisen ystävien seurassa. Rento ilmapiiri, kohtuulliset hinnat ja ystävällinen henkilökunta tekevät hetkestäsi taatusti onnistuneen ja nautinnollisen kokemuksen.

Haemme asiakkaallemme Cafe Min Rosélle iloisia ja nauravaisia kahvilatyöntekijöitä kesäksi.

 

Hakemamme henkilö on aurinkoinen ja herttainen asiakaspalvelija, jolle on sydämen asia tehdä asiakkaan käynti onnistuneeksi. Työssäsi pääset tekemään monipuolisesti erilaisia tehtäviä, kuten kassatyöskentely, pöytiin tarjoilu, erikoiskahvien tekeminen, asiakaspalvelu, yleisen siisteyden ylläpitäminen sekä ruoka-annosten ja kahvilatuotteiden valmistus, Tässä tehtävässä sinulla on myös mahdollisuus päästää sisäinen kondiittorisi valloilleen, sillä kaikki kahvilan tuotteet leivotaan paikan päällä. Eikö sinulla ole vielä kokemusta leipomisesta? Ei hätää, sinulle opetetaan kyllä pari talon bravuuria!

 

Eduksesi lasketaan ajokortti, sillä työpäivä saattaa koostua kiertämisestä eri kahviloiden välillä. Päiväsi saattaa alkaa vauhdikkaasti lounaskiireillä Cafe Min Roséssa ja päättyä ilta-auringossa drinkkien tekoon Hiekkasärkkien Beach Roséssa. Kahvilat ovat avoinna aamusta iltaan, myös viikonloppuisin, joten toivomme hakijoilta joustavuutta työaikojen suhteen. Töitä on tarjolla kesäkuusta elokuulle. Palkkaus tes:sin mukaan.

 

Hakijoilta vaadimme hygienia- ja anniskelupassia. Kokemus kahvilatöistä, anniskelusta sekä erikoiskahveista katsotaan eduksi. Molemmissa kahviloissa on A-oikeudet, joten viinituntemus luetaan eduksi, mutta ei ole työssä loistamisen kannalta pakollista.

 

Kiinnostuitko? Hae tehtävää oheisen linkin kautta! Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointivastaava Tea Södö, p.044 - 412 4782 tai Päivi Rantsi, p. 044 - 412 4487

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.