(Poistunut julkaisusta)

Kahvilatyöntekijä
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2020
Toimenkuva
Etsimme asiakasyrityksellemme hymyilevää ja reipasta kahvilatyöntekijää. Kassa- ja asiakaspalvelun ohella tehtäviin kuuluu myös kahvilassa myytävien tuotteiden (sämpylät ym.) valmistus. Työtä tehdään kahdessa vuorossa klo 6.30-21.00 välillä. Töitä on myös viikonloppuisin.
Odotamme sinulta
MaRa-alan koulutus on plussaa, mutta koulutusta tärkeämpänä pidämme aiempaa kokemusta asiakaspalvelu- ja mahdollisesti myös kahvilatehtävistä. Odotamme hakijoilla olevan kokemusta myös kassatyöskentelystä. Oman auton käyttömahdollisuus on tehtävässä välttämätön, koska työpaikalle ei pääse vaivattomasti julkisella liikenteellä. Tarvitset työssäsi myös hygieniapassia ja tarvittaessa avustamme sen hankinnassa.
Muut tiedot
Odotamme, että olet ahkera, motivoitunut ja palvelet asiakkaita hymyn kera kiireessäkin. Työt alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.

Tunnistitko itsesi? Hae tätä paikkaa täyttämällä työhakemuksesi viipymättä os. www.vmp.fi tai jos jo olet hakijana Eezy VMP:llä, merkitse työpaikka kiinnostavaksi ja soita toimistollemme puh. (05) 535 4344 päivittääksesi tietosi ajan tasalle. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat pian!
Kesto
4-5 kk
Lisätietoja
Niina Cinpir, niina.cinpir@eezy.fi, 05 5354344
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 30.01.2020 mennessä.