(Poistunut julkaisusta)

Kahvilatyöntekijä
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2020

Haemme asiakasyrityksellemme reipasta ja energistä

Kahvilatyöntekijää 

Toivomme sinulta vankkaa kokemusta asiakaspalvelusta sekä kahvilaympäristön tuntemusta. Lounaskahvilakokemus katsotaan eduksi. Sinulla tulee olla myös hygieniapassi. 

Työnkuvasi koostuu asiakaspalvelusta, kassatyöskentelystä, kylmätuotteiden valmistamisesta sekä esille laittamisesta ja tilityksistä. Vastaat myös kahvilassa tapahtuvien kahvitustilaisuuksien järjestämisestä sekä niiden yrityslaskuttamisesta. 

Palkkaus Mara tes. Työajat sijoittuvat 7-18 välille.

Jos asiakaspalvelu on kutsumuksesi, hae paikkaa oheisen linkin kautta!

Lisätietoja tehtävästä:

anni.vellonen@lisapalvelu.net

0444272325

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.