(Poistunut julkaisusta)

Kahvilatyöntekijä
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2019
Toimenkuva
Olisiko mukava työskennellä herkullisessa pullan ja kahvin tuoksussa joka päivä? Haemme asiakkaallemme Lappeenrannan keskustaan ammattitaitoista ja reipasta kahvilatyöntekijää. Työsuhde on määräaikainen ensi vuoden kesäkuun loppuun asti, mutta on mahdollisesti vakinaistettava sen jälkeen. Valitulta henkilöltä edellytetään kykyä suoriutua kiireisestä tehtävästä asiakkaita iloisesti ja varmasti palvellen. Työhön kuuluu peruskahvilatehtävien lisäksi myös keittiössä työskentelyä ja pikkuruokien valmistamista, joten keittiöpuolen osaaminen katsotaan vahvaksi eduksi.
Odotamme sinulta
Menestyt tehtävässäsi hyvin, mikäli omaat tehtävään soveltuvan koulutuksen sekä muutaman vuoden työkokemuksen, erityisesti kokemus esimiestyöstä katsotaan eduksi. Olet positiivinen ja myyntihenkinen persoona, jolta löytyy motivoitunut asenne sekä joustavuutta tarvittaessa. Pystyt sujuvasti kommunikoimaan suomen ja englannin kielellä.
Muut tiedot
Palkkaus määräytyy matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskevan työehtosopimuksen mukaan. Työajat vaihtelevat maanantaista lauantaihin klo 06.30-18 välillä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä niin täytä hakemus osoitteessa www.vmp.fi. Liitä hakemukselle mukaan myös ansioluettelosi / CV sekä vapaamuotoinen hakemuksesi. Lisätietoja tehtävästä arkisin klo 9-15, puh. 040 307 5600 Eezy VMP Lappeenranta
Kesto
30.6.2020
Lisätietoja
Merja Teitto, lappeenranta@vmp.fi, 040 307 5600
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 06.12.2019 mennessä.