(Poistunut julkaisusta)

kahvilatyöntekijä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2019

Haemme iloista, toimeliasta ja positiivisen myyntiasenteen omaavaa asiakaspalvelijaa / kahvilatyöntekijää. Työtehtävä on aluksi määräaikainen ja osa-aikainen, mutta palkattavalla on mahdollisuus päästä myöhemmin myös kokoaikaiseen työhön.

Työtehtäviin kuuluu asiakaspalvelu, myynti ja kassatyö, kahvilan avaustoimet sekä kahvilatuotteiden valmistelu, siisteyden ylläpito sekä päivän päätöstyöt. Työvuorot sijoittuvat aamuun sekä iltaan. Työpäiviä on myös viikonloppuisin. Osan aikaa työntekijä vastaa kahvilasta itsenäisesti.

Arvostamme iloista suhtautumista ja innostunutta asennetta työhön. Olet luonteeltasi vastuullinen, järjestelmällinen ja täsmällinen. Koet asiakaspalvelun vahvasti omaksesi ja toimit mielelläsi osana tiimiä mutta myös itsenäisesti. Et hätkähdä kiirettä etkä myöskään vajoa toimettomuuteen hiljaisina hetkinä. Kokemus kahvila- ja tai ravintola-alalta sekä kassatyöskentelystä katsotaan eduksi. Edellytämme hakijoilta täysi-ikäisyyttä sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Hakijalla tulee olla hygieniapassi.


Kiinnostuitko tehtävästä? Jätä hakemus sähköisesti viimeistään 24.11.2019. Työt alkavat sopimuksen mukaan joulukuun aikana. Lisätietoja saat arkisin klo 8-16 tea.sodo@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.