(Poistunut julkaisusta)

Kahvilatyöntekijä
Efectivo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2019

Ihanat kahvila-asiakkaamme etsivät osa-aikaisia työntekijöitä kahviloihinsa pääkaupunkiseudulla. Työ sopii opiskelijalle loistavasti.

 

Toimipaikkoja on mm. Espoossa sekä Triplassa. 

 

Jos tykkäät pörrätä vaahdottamassa maitoa, suosittelemassa pikkusuolaista - ja makeaa ja innostut höpöttämään asiakkaiden kanssa, saatat olla passeli tyyppi meille.

 

Kahvilatyöntekijällämme on jo vähän kokemusta ainakin asiakaspalvelutyöstä, rento mutta reipas ote työntekoon sekä kiinnostus kahvilatuotteita ja -alaa kohtaan. Baristan koulutuksesta ei tietenkään ole haittaa, mutta se ei ole vaatimus. Koska useissa kahviloissa on anniskeluoikeudet, täysi-ikäisyys on tehtävään valittaville edellytys. Sujuva suomen kieli on myös vaatimus, muu kielitaito katsotaan eduksi. 

 

Sinulle ovat tuttuja työelämän pelisäännöt ja ymmärrät vastuusi osana tiimiä. Osaat myös ajatella yrityksen etua ja työmoraalisi on mintissä. Olet ulospäinsuuntautunut ja iloinen, eikä hymysi hyydy silloinkaan, kun kahvia janoavat asiakkaat muodostavat jonon, joka ulottuu melkein silmänkantamattomiin. 

 

 Jos tunnistit itsesi ylläolevasta, laita avoin hakemus cv:n kera osoitteeseen hakemukset@efectivo.fi, kirjoita otsikkoon "Oikotie kahvilatyöntekijä".