(Poistunut julkaisusta)

Kahvilatyöntekijä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2019

Haemme asiakkaallemme Joensuuhun kahvilatyöntekijää.

Kahvila-konditoriassa tarjoillaan arkisin keittolounas sekä valmistetaan suolaisia ja makeita tarjottavia niin tilauksista kuin päivittäin tarjolle vitriiniin.

Kassa- ja asiakaspalvelutehtävien lisäksi tehtäviisi kuuluu mm. kahvilatuotteiden esille laitto, kahvin keittäminen, sämpylöiden täyttäminen ja keittolounaan ylläpito.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisesta asiakaspalvelutyöstä, hyviä organisointitaitoja ja itsenäistä työotetta, iloista mieltä ja asiakaspalveluhenkisyyttä sekä hygieniapassia.

Työtä on tarjolla vähintään 10 tuntia viikossa ajoittuen arkisin klo 7-17 ja lauantaisin klo 8-15 välille. Aluksi työtä on tarjolla määräajaksi, mutta hyvällä tekijällä on mahdollisuus pitkäaikaiseen työhön ja työtuntien kasvuun jatkossa.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi pikaisesti, sillä työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja: piia.sallinen@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 385 4280. 

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.