(Poistunut julkaisusta)

Kahvilatyöntekijä
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2019

Etsimme KAHVILATYÖNTEKIJÄÄ monipalvelutiimiimme Helsingin ydinkeskustaan. 


ISS Food Services tarjoaa monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Palvelumme päätuotteita ovat lounasruokailu-, kokous-, edustus- sekä kahvilapalvelut. Meillä ruoat valmistetaan ravintoloiden keittiöissä tuoreista, kotimaisista raaka-aineista. Meillä henkilökunta osallistuu palveluidemme kehittämiseen.


Tehtävässä vastaat kaikista kahvilan työtehtävistä kuten erikoiskahvien ja vitriinituotteiden valmistuksesta sekä asiakaspalvelusta kassalla ja asiakkaamme työntekijöiden ja vieraiden viihtymisestä toimistotalon sydämessä. Autat tarvittaessa lounasravintolan puolella ja esimerkiksi kokoustarjoiluiden viemisessä. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiville klo 6-18 välille, mutta satunnaisesti töitä voi olla myös ilta-aikaan ja viikonloppuna ennalta sovitusti. 


Menestyt tehtävässä mikäli sinulla on soveltuva koulutus ja vankka osaaminen vastaavista tehtävistä. Tarvitset erinomaisten tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitojen lisäksi erinomaisia asiakaspalvelutaitoja sekä suomen ja englannin kielen taitoa. Toivomme, että suhtaudut erityisesti asiakaspalveluun intohimoisesti ja oletkin kiinnostunut kehittämään asiakaskokemusta ja tarjoamaan unohtumattomia ravintolakokemuksia päivästä toiseen.  

Tule kanssamme rakentamaan ravintolakokemusta asiakkaallemme ja osaksi tiimiä, joka toteuttaa ISS:n visiota tulla maailman parhaaksi palveluyrityksesi suurella sydämellä ja 110 prosenttisesti joka ikinen päivä. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden toteuttaa itseäsi ja tehdä töitä innostuneessa ympäristössä sekä kehittää omaa ammattitaitoasi. Tutustu täällä lisää ammattilaisiimme ja anna meidän vakuuttaa sinut. 


Hae tehtävään täyttämällä sähköinen hakemuksesi viimeistään 8.12.2019 oheisen linkin kautta. Työn on määrä alkaa loppuvuodesta 2019. ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -